CSZ: A5NDR-392
Szín: Zöld / Green

Timberland Timberloop Boot

-30% 80 000 Ft

56 000 Ft

Nincs készleten

SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
[email protected]
A Timberloop™ EK segédcsizmánkat kifejezetten a körkörös használathoz tervezték. Ezek a túrázók egyedülálló talpszerkezettel rendelkeznek, ahol egy varrás vágásával a talpak levehetők, és végül minden alkatrész a saját egyedi újrahasznosító folyamába kerül. A „hurok” lezárása érdekében ez az új építési módszer csökkenti a felhasznált vegyi alapú cementek mennyiségét, a kivehető zoknicipők pedig 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült ReBOTL™ szövetből készülnek. Ahhoz, hogy ez a körkörös vízió valóra váljon, mindenképpen küldje vissza hozzánk ezeket a túrázókat, ha végzett velük a Timberland körkörös tervezési platformján, a Timberloop™-on keresztül.

Újrahasznosított gumi
Az újrahasznosított gumitalppal rendelkező Timberland® cipőkkel most kombinálhatja azt, amit képvisel, azzal, amiben áll. A hulladékgumiból készült Recycled Rubber 34%-ban újrahasznosított gumiból áll, de továbbra is biztosítja a megkövetelt tapadást és tartósságot, akár a természettel való kapcsolattartásról, akár a munkába járásról van szó.

ReBOTL™
Világszerte üvegek milliárdjait gyűjtik össze, hasznosítják újra, és RPET fonalakká alakítják, amelyeket aztán termékek előállításához használunk, ezzel is segítve a hulladék csökkentését és a munkahelyek támogatását. A ReBOTL™ anyagú ruházati termékek legalább 40%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmaznak

OrthoLite®
Maradjon kényelmesen egész nap a könnyű OrthoLite® hab talpbetéttel rendelkező Timberland® lábbelikkel. Az ultra légáteresztő anyag nem megy tönkre, és nem veszíti el ütéselnyelő képességét; nedvességkezelő rendszerrel és sóalapú antimikrobiális kezeléssel is rendelkezik a szagszabályozás érdekében.

Jobb bőr
Környezetbarát bőr, amelyet a Bőrmunkacsoport víz-, energia- és hulladékgazdálkodási gyakorlataik miatt ezüst- vagy arany minősítésű bőrgyárakból szereztek be.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS