CSZ: M9007
Szín: Rózsaszín / Pink

Converse Chuck Taylor All Star Pink

-15% 24 700 Ft

20 900 Ft

Készleten
Double boxing
INGYENES SZÁLLÍTÁS/1625HUF
SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
shooos@shooos.hu
Akkor kezdődött, amikor ollót vittünk az eredeti High Top Chucks-ba, és alacsony felső kosárlabda cipővé változtattuk őket. Aztán a tornacipő megúszta az udvart az utcákra, megerősítve mindennapos ikonjának a státusát. Hogy mi következik a Low Top Chucks számára, rajtad múlik. Sokoldalúak, klasszikusak és teljesen a tiéd, hogy bármilyen módon, bárhol, bármikor viseld, bármikor. Csak elkészítjük a cipőt. Te készíted a történeteket.

A vászon felső része könnyű és tartós.
Az időtlen sziluett, amelyet ismer és szeret.
Alacsony profil a maximális rugalmasságért.
Mediális fűzőlyukak fokozzák a légáramlást.
Újra elképzelte az All Star rendszámtáblát.
Chuck Taylor All Star Origins

Az 1917-ben létrehozott Converse Chuck Taylor All Star cipő volt az eredeti kosárlabda cipő. Használata az évek során megváltozott, de egyszerűségében még mindig tökéletes. Időtlen sziluettjével, vulkanizált gumitalpával és összetéveszthetetlen bokafoltjával a Chuck készen áll arra, hogy saját maga legyen.

Hamarosan kosárlabda csapatok és amerikai fiúk viselték a Converse „Chuck Taylor” All Stars-ot. Az 1930-as években Chuck Taylor megtervezte a fehér magas csúcsmodellt az 1936-os olimpiára, és a hazafias piros és kék díszítésű cipő nagyon népszerűvé vált az All Star összes fekete vászon- és bőrmodelljével együtt. Ma még megvásárolhatja az élénk optikai fehér modellt vagy a fehéres vagy színezetlen fehérítetlen vagy természetes fehér modellt.

A második világháború után 1949-ben mutatták be a klasszikus fekete-fehér Chuck Taylor All Star High Top-et, amely sokkal figyelemfelkeltőbb cipő, mint az addig gyártott monokróm fekete modellek. A kosárlabda ma már komoly profi sport volt. Chuck Taylor All Stars volt a cipő a profi, főiskolai, középiskolai és minden komolyabb játékos számára, és ezek a jellegzetes fekete vagy fehér magas felsők az egyes csapatok megjelenésének részét képezték.

1957-ben bevezették az alacsony kategóriájú All Star-t, amely a magas csúcs alkalmi alternatívájaként népszerűvé vált. Ekkorra a Converse részesedése a teljes cipőiparban 80% volt. A sportot népszerűsítő fáradhatatlan erőfeszítései miatt Taylort „a kosárlabda nagykövetének” hívták, 1968-ban pedig Charles H. ‘Chuck’ Taylort bevezették a kosárlabda Hírességek Csarnokába. Sajnos egy évvel később elhunyt.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Vásárló véleményei

5/5
Anonym
2018. 12. 01.
 
5/5
Anonym
2018. 11. 13.
 

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS