CSZ: 18.99685
Szín: Fehér / White

On Running Cloud Terry

-30% 64 000 Ft

44 800 Ft

Nincs készleten

SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
[email protected]
A lágy tapintású kísérleti szövetek megfelelnek a felhő ikonikus sziluettjének, és az egész napos teljesítményt a kényelem és a stílus új szintjeire emelik.

Technológia: CloudTec® a kényelem érdekében
A Zero-Gravity hab és a CloudTec® a külső talpban puha, párnázott leszállást biztosít. A fejlett kopásvédő párnák kiváló tapadást biztosítanak, a formázott sarok pedig kényelmes, biztonságos illeszkedést biztosít. A Speedboard ™ a leszállásokból származó energiát előre mozgássá alakítja. A jellegzetes gyorsfűző rendszer lehetővé teszi, hogy a lábad könnyedén be- és kicsússzon, de menet közben stabilan tartja a cipőt.

Anyagok: Kísérleti anyagok
Kétféle vegán bőr, az oldalán sima és a sarkánál perforált, új érzést kölcsönöz az ikonikus Cloud sziluettnek. A pontozott sockliner kialakítás kiegészíti az egyedi stílusokat. Talán a kiemelkedő jellemzője a frottír anyagú nyelv, amely a cipő nevét adja. Ez részben pamut, részben technikai anyagok, de minden kényelem.

Tervezés: A teljesítmény találkozik az utcákkal
A Cloud Terry feleleveníti és újragondolja On egyik legkedveltebb kísérletét, a Cloud Edge-t. A puha tapintású kísérleti szövetek megfelelnek a felhő ikonikus sziluettjének. Az új anyagkeveréket és a városi színeket ötvöző, a városi felfedezés minden területéhez illeszkedő Cloud Terry egyedi részletekkel rendelkezik, amelyek megkülönböztetik felhőtestvéreitől.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS