CSZ: AH6799-004
Szín: Fekete / Black

Nike W Air Max 98

-40% 77 400 Ft

46 440 Ft

Készleten
2 színváltozat
SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
shooos@shooos.hu
A Nike Air Max 98 a Grand Canyon falai által ihletett OG dizájn vonalakkal rendelkezik, miközben a felső rész friss színnel teli. A folyékony, texturált megjelenés és a teljes hosszúságú Nike Air párnázás megkülönbözteti Önt a csomagtól.

Természetes gyökerek
A '98 -as eredeti design kora előtti, vaskos sziluettje, összetett fűzőrendszere és kültéri ihletésű kialakítása utánozza a Grand Canyon vízcsíkjait.

Ízlésesen a Trend
oldalon Az OG over-branding ízléses, és több Swooshes, "AIR" és Air Max logón keresztül érkezik.

Rendkívül kényelmes
Az eredetileg teljesítőképes futásra tervezett teljes hosszúságú Max Air egység érzékeny párnázást kínál.

termék leírás
A habosított középtalp plüss párnázatot biztosít Sarokhúzó fül
Gumi talp
Származási ország / régió: Vietnam

A Nike Air Max 98 teljes mértékben érvényes 2018-ra, és elmondhatjuk, hogy az új színárnyalatok feltárulásával a cipő körüli felhajtás növekszik. Noha a 98-as modell bizonyosan nem annyira emelt szintű, mint az olyan elismert „zászlóshajó” modellek, mint az Air Max 97, a buborék rajongói előszeretettel emlékeznek a cipőre - és a mainstream éppen most ugrik be a kocsiba. Íme egy lista tíz dologról, amelyet tudnia kell a 2018-as „it” Air Max cipőről, amely a Nike párnázott örökségének egyik leginkább alulértékelt cipője.

Korai napjaiban az AM 98 valamivel kevesebb, mint elsöprő pozitívum. A Nike-t ilyen hatalmas sikerei áldozatul esték. Az előző évi AM-kiadás, a dicsért 97-es, minderről szólhatott, akikről Milánótól NYC-ig.

Ennek eredményeként a 98-at alig több, mint "eh" reakcióval és feltöltött polcokkal fogadták. Ma ez egyenértékű egyenesen a kimenetelre eséssel, aminek a Nike úgy tűnik, hogy jó a kiadása.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS