CSZ: M3043_925
Szín: Szürke / Grey

Makia Field Jacket M

-40% 93 310 Ft

55 900 Ft

Készleten
SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
shooos@shooos.hu
Ez a szigetelt, középhosszú kabát a mi minden tekintetben elegáns téli katona. Belül egy cipzáras mellzseb, kívül pedig két termikus zseb található a mellkason, valamint két nagyobb zseb a derékrészen. A kabát kétirányú YKK cipzárral zárható. További jellemzők közé tartozik a rejtett bordák az ujjakon, valamint a különálló bőrcímkék a váll ujján és a derékrészen.

50% gyapjú 40% poliészter 10% egyéb szálak | könnyű vízkezelés a felszínen | 2000g/m²/24h légáteresztő | 100% poliészter bélés | Kínában készült

A 2001-ben alapított Makia egy helsinki székhelyű ruhaipari vállalat, amely skandináv kortárs ruházatot gyárt. A Makia ötlete abból az igényből ered, hogy zord körülmények között, városi környezethez illően melegen tartsunk, minőségben és trendeken felül, hogy mindennapi életünk részévé váljanak. A Makia kollekcióját a Helsinki kikötő történelme és környéke ihlette, ahol a márka központja található, és egy teljes ruhacsaláddá fejlődött, amelyek tetőtől talpig menedéket nyújtanak.

Elég sokáig álltunk hideg esőben, hogy előnyben részesítsük az egyszerű és funkcionális tervezést, amely a zord északi éghajlatnak megfelelő anyagokra összpontosít. Makia Helsinki kikötőjében született ezen elvek alapján – hogy kiállja az idő próbáját, és elkísérjen Önt az elkövetkező években.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Vásárló véleményei

5/5
Anonym
2019. 01. 19.
 
5/5
Anonym
2019. 01. 02.
 

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS