CSZ: 1016447_01_02
Szín: Kék / Blue

Carhartt WIP Club Pant Blue

-30% 36 000 Ft

25 200 Ft

Nincs készleten

SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
[email protected]
A klasszikus munka ihlette stílus, a Mester nadrág strapabíró, 8.8oz Denison twill-ből készült-közepes súlyú, de kemény poli-pamut keverék. Ez a nadrág nyugodt vágással rendelkezik, amely a térd alatt keskenyedik.

A Carhartt, az eredeti munkaruha -márka, amelyet 1889 -ben alapítottak az Egyesült Államokban, a Michigan állambeli Detroitban, azóta is tartós termékeket készít a szorgalmas emberek szolgálatára és védelmére. A nehezen megkeresett dollár iránti tiszteletből született felszerelés kiváló minőségű, rendkívül tartós, és örökké számíthat arra, hogy rosszabb körülmények között és bármilyen időjárási körülmények között is működni fog, mert a Carhartt olyan felszereléseket épít, amelyek egész nap, minden nap a hátad vannak, 24/ 7.

Hamilton Carhartt, a Carhartt alapítója független gondolkodó, végtelen alkotó volt, de legfőképp híve annak, ami soha nem történt meg. Hitt magában és az általa készített javakban. És minden embernek „négyszögletes üzlet, akár nekem dolgozik, akár tőlem vásárol”. Ezzel nemcsak munkaruha márkát épített, hanem barátságokat épített ki, amelyek több mint 129 éve tartanak. Ma Carhartt minden olyan férfit vagy nőt jelent, aki Hamilton ugyanazon szellemével bánik az élettel.

Egy márka - Két történet
Körülbelül 100 évvel azután, hogy Carhartt elkezdett előzetest készíteni az USA -ban, a Carhartt WIP elkezdte ezeket a klasszikus termékeket módosítani, hogy az európai közönséget szolgálja. A Carhartt WIP a mai napig igazítja az ikonikus Carhartt felszerelést azok számára, akik a kifinomult dizájnt és stílust keresik, amely hű marad a márka eredetéhez.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Vásárló véleményei

5/5
Anonym
2019. 07. 24.
 
4/5
Anonym
2019. 07. 11.
 

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS