CSZ: DM11822203
Szín: Barna / Brown

Dr. Martens 1460 Gaucho Crazy Horse

-22% 80 000 Ft

62 400 Ft

Készleten
SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
shooos@shooos.hu
Új bőr egy régi klasszikushoz: ez az ikonikus 8 szemű 1460-as csizma a Crazy Horse-ból készült, tömör bőrből, kopott, szomorú megjelenéssel.

Ez az uniszex csizma a klasszikus Doc összes DNS-jéből készült, beleértve a barázdált oldalakat, a sarok-hurkot és a sárga varrásokat. Tartósan készült, az egyik legszebb építési módszerrel készült: a Goodyear Welt-ami azt jelenti, hogy a felső és a talp össze van varrva a hőszigetelt z-öltésű öltésünkkel. A csizma az ikonikus AirWair ™ talpunkon ül, amely olaj- és zsírálló, jó kopás- és csúszásállósággal rendelkezik.

Felső: 100% bőr
Bélés: 75% textil, 25% bőr
Talp: 100% PVC

Anyag
A Crazy Horse nehéz bőr, kemény, kopott megjelenéssel, amely előzetesen kedvelt befejezést nyújt kemény munka nélkül.

Gondozási utasítások
Tisztítsa meg a szennyeződést nedves ruhával, és hagyja megszáradni, majd vigye fel a Dr. Martens Wonder Balsam -ot, és adjon a cipőhöz a termékhez mellékelt szivacsos applikátor segítségével. Alternatív megoldásként, ha nagyobb rugalmasságra van szükség, Dr. Martens Neutral Dubbin használható, kövesse a terméken található alkalmazási utasításokat.

Építkezés
Ez egy Goodyear-féle termék. A felsőrész és a talp hőszigetelt és össze van varrva, nem csak ragasztva, mint sok lábbeli konstrukció.

Dr. Martens fellebbezést nyújt azoknak az embereknek, akiknek megvan a saját egyéni stílusuk, de egységes a szellemük - hiteles karakterek, akik kiállnak valamiért. Emberek, akik büszke önkifejezési érzékkel rendelkeznek. Különböző emberek.

Stílust tekintve Dr. Martens egyszerű sziluettjei lehetővé teszik, hogy viselőik a csizmát és a cipőt saját egyéni és nagyon jellegzetes stílusuk részeként fogadják el; gyakorlati szinten híres tartósságuk és kényelmük ideálissá teszi őket a koncertek és az utcai divat kíméletlen világa számára; és végül érzelmi szinten a hozzáállás és a felhatalmazás jelvényei.

Ez azonban nem volt mindig így: a Dr. Martens eredetileg szerény munkaruha volt, amelyet egy szakaszban még kertészeti cipőként is értékesítettek. Tehát hogyan alakult át ez a haszonelvű csizma a modern kor egyik legjelentősebb kulturális márkájává?

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Vásárló véleményei

5/5
Anonym
2019. 07. 28.
 
5/5
Anonym
2019. 07. 24.
 

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS