CSZ: 132174C
Szín: Fekete / Black

Converse Chuck Taylor Leather Black

-29% 36 550 Ft

25 800 Ft

Készleten
SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
shooos@shooos.hu
Minden idők legkeresettebb kosárlabdacipője, a Converse Chuck Taylor All Star, prémium átalakítást kap a Chuck Taylor All Star Leather Ox 'Black' tornacipővel. Ez a változat alacsony kivitelű sziluettje, népszerű stílus, amelyet 1957-ben láttak először. Külseje luxe bőr felsőrészből épül fel, és középső lyukakkal megerősített a légáramlás fokozása érdekében. Az alábbiakban a vulkanizált gumitalp visszahozza az OG hangulatot.
A Converse Chuck Taylor All Star bőr cipő gazdag, texturált bőr felsőrésszel egészíti ki a világ legismertebb cipőjét. A vulkanizált gumitalp, a szálcsiszolt fém lyukak, a megerősített gumi lábujj sapka, a párnázott talp és a kulturális hitelesség sértetlen marad.

ELŐNYÖK
Bőr tartósság
Gumi talp a tartós tapadás érdekében
A mediális lyukak fokozzák a légáramlást

CHUCK TAYLOR MINDEN CSILLAGI EREDET
Az 1917-ben csúszásmentes kosárlabda cipőként létrehozott All Star-t eredetileg a kosárlabda ötletgazda, Chuck Taylor hirdette kiváló bírósági teljesítménye miatt. De az évtizedek alatt valami hihetetlen történt: Az időtlen sziluettjével és összetéveszthetetlen bokafoltjával ellátott cipőt a lázadók, művészek, zenészek, álmodozók, gondolkodók és eredetiek szervesen átvették.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Vásárló véleményei

4/5
Anonym
2018. 11. 28.
 

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS