CSZ: M9006
Szín: Rózsaszín / Pink

Converse Chuck Taylor All Star Hi Pink

-16% 30 000 Ft

25 200 Ft

Nincs készleten

7 színváltozat
SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
[email protected]
Elmondhatjuk, hogy ez az OG kosárlabdacipő, amelyet több mint 100 évvel ezelőtt készítettek. Vagy hogy a dizájn nagyjából ugyanaz maradt, mert minek vacakolni egy jóval. Vagy hogyan lett belőle az összes kedvenc előadód és zenészed nem hivatalos sportcipője, akik mindegyike a magáévá tette. Igen, sok történetet megoszthatnánk, de az, ami a legfontosabb, nem a miénk, hanem a tiéd. Így és hova viszed a tokmányaidat. Az örökség hosszú, de mi következik, az Önön múlik. Csak a cipőt készítjük. Te készíted a történeteket.

A vászon felsőrész könnyű és tartós.
Az időtlen sziluett, amit ismersz és szeretsz.
Magas profil a klasszikus fedésért.
A középső lyukak fokozzák a légáramlást.
Klasszikus All Star bokatapasz.

Az 1917-ben megalkotott Converse Chuck Taylor All Star tornacipő volt az eredeti kosárlabdacipő. Használata változott az évek során, de egyszerűségében még mindig tökéletes. Időtlen sziluettjével, vulkanizált gumitalpával és összetéveszthetetlen bokafoltjával a Chuck készen áll arra, hogy a sajátod legyen.

Hamarosan a kosárlabdacsapatok és az amerikai fiúk is viselték a Converse „Chuck Taylor” All Stars-t. Az 1930-as években Chuck Taylor megtervezte az 1936-os olimpiára a fehér, magas topmodellt, és a hazafias piros és kék díszítésű cipő nagyon népszerű lett az All Star összes fekete vászon- és bőrmodellje mellett. Ma még megvásárolhatja a fényes optikai fehér modellt vagy a fehérítetlen vagy természetes fehérnek nevezett törtfehér, festetlen modellt.

A második világháború után 1949-ben mutatták be a klasszikus fekete-fehér Chuck Taylor All Star High Top cipőt, amely sokkal feltűnőbb cipő volt, mint az addig gyártott monokróm fekete modellek. A kosárlabda manapság jelentős professzionális sport volt. A Chuck Taylor All Stars a profi, az egyetemi, a középiskolás és minden komoly játékos cipője volt, és ezek a jellegzetes fekete vagy fehér felsők minden csapat megjelenésének részét képezték.

1957-ben bemutatták a mély vágású All Star-t, amely a magas felsők hétköznapi alternatívájaként vált népszerűvé. Ekkorra a Converse 80%-os részesedéssel rendelkezett a teljes cipőiparban. A sportág népszerűsítésének fáradhatatlan erőfeszítései miatt Taylort a „kosárlabda nagykövetének” nevezték, 1968-ban pedig Charles H. 'Chuck' Taylort beválasztották a Kosárlabda Hírességek Csarnokába. Sajnos egy év múlva elhunyt.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS