CSZ: 170368C
Szín: Fehér / White

Converse Chuck Taylor All Star Crater Knit High Top

-30% 44 000 Ft

30 800 Ft

Nincs készleten

SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
[email protected]
Az eddigi legfenntarthatóbb tokmányaink, frissítettük az ikont a Nike Space Hippie technológiájával, amely tömeg szerint legalább 35%-ban újrahasznosított tartalmat alakított át. Most új, nyár ihletésű színekben.

Kezdtük a Renew-el, majd egyesítettük erőinket a Nike-al, hogy a hulladékot a Chuck Taylor All Star excentrikus új artikulációjává alakítsuk – a Chuck Taylor All Star kráterré. A Nike Space Hippie innovációját a Converse Chuck Taylor DNS-ével egyesítve minden elemet átdolgoztak, hogy egy mindenkori klasszikust újratervezzünk a pazarlásmentes jövő felé. Újrahasznosított filcpanelekkel frissítve a melegítés érdekében, klasszikus talpunk radikális újragondolása könnyű és érzékeny. Tökéletesen tökéletlen, és a teljes tömeg legalább 35%-a újrahasznosított tartalommal készült, így ez az egyik legfenntarthatóbb tornacipőnk.

TERMÉK LEÍRÁS
Újrahasznosított poliészter és hulladékhulladék keverékéből készült vászonszerű felsőrész, amely a régi anyagokat új felhasználásra helyezi.
OrthoLite párnázás az egész napos kényelemért.
A Crater Foam talp körülbelül 12%-os Nike Grind gumit tartalmaz a könnyű és érzékeny érzet érdekében az egész napos viselet során.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS