CSZ: 151211
Szín: Szürke / Grey

Birkenstock Arizona BF Nubuck Stone Regular Fit

-10% 32 000 Ft

28 800 Ft

Készleten
SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
shooos@shooos.hu
A legendás kétpántos kialakítás az arizonai BIRKENSTOCK-tól. Ikonikus stílus, a BIRKENSTOCK talpfa egyedi kényelmével. Fényes, patentos Birko-Flor®.

Anatómiai alakú parafa-latex talp
Felső: Birko-Flor®
Talpbélés: velúr kép Talp: EVA
Részletek: egyedileg állítható tűcsatok fémből
Németországban készült,
Felső: Birko-Flor
A szabadalmaztatott Birko-Flor könnyen gondozható és higiénikus PVC-ből készül, amelyet belül puha, lélegző gyapjúréteggel béleltek. A felület lakkbőr réteggel van bevonva. Ez a kiváló minőségű anyag nagyon kíméli a bőrt és kényelmes.

Talpbetét: Valódi bőr
A rugalmas bőr bélés, amely kíméletes a bőrön, puhán fészkelődik a lábához, és alkalmazkodik a kontúrjához. A nyitott pórusú és ezáltal nagyon lélegző felület kellemes lábklímát biztosít még megerőltetőbb fizikai aktivitás esetén is.

Lábtartó anyaga: Parafa A parafa fenntartható anyag, amelyet a parafatölgy kéregrétegéből nyernek ki. Ez a természetes termék szigetelő és nagyon jó párnázást kínál.

Talp: EVA
Az EVA (etilén-vinil-acetát) kiváló minőségű, nagyon könnyű, rugalmas anyag, rendkívül jó párnázottsággal. Ennek eredményeként kisimítja a padló enyhe szabálytalanságait, és biztosítja, hogy minden lépés puhán párnázott legyen.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS