CSZ: 1011073
Szín: Világosbarna / Light Brown

Birkenstock Arizona Big Buckle Cognac Narrow Fit

-30% 52 000 Ft

36 400 Ft

Nincs készleten

10 színváltozat
SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
[email protected]
A BIRKENSTOCK Arizona egy igazi klasszikus. Ez az egyedileg állítható unisex kétpántos szandál alkalmi kivitelben kapható olajozott nubukbőrből. A puha bőr nyitott felületű, kiemelve ezeknek a stílusos szandáloknak a kézműves és természetes megjelenését.
Anatómiailag formált parafa-latex talp
Felső: nubuk bőr, olajozott
Bélés: velúr
Talp: EVA
Részletek: heveder két egyedileg állítható fém csapcsattal

A BIRKENSTOCK sikere abban rejlik, hogy elkötelezett az ortopéd ihletésű cipők gyártása iránt. Az évszázadok során rengeteg páratlan tapasztalatot épített fel, amelyet egyik generációról a másikra továbbadott, és minden generáció művelte és tovább bővítette ezeket az ismereteket.
A cég gyökerei 1774-ig vezethetők vissza. A BIRKENSTOCK nemcsak az öt legnagyobb globális cipőmárka közé tartozik, hanem a világ egyik legismertebb német márkája is.
Alaptermékeik az egyedülálló, anatómiai formájú talpuk. BIRKENSTOCK feltalálta a talpfát, és megformálta a ma már oly elterjedt "talpfa" kifejezés jelentését is. A talapzat nemcsak egyedülálló, forradalmi termékkoncepció, amely egy teljesen új piac előtt nyitotta meg az utat. Ez egyben alapötlet és referenciapont mindannak, amit csinálnak. Most és a jövőben is. Mindenkinek hozzáférnie kell a talpához!

kiváló kényelem
magas funkcionalitás
kiváló minőségű, fenntartható forrásokból származó anyagok
termékeik = jólét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS