CSZ: 1019662
Szín: Rózsaszín / Pink

Birkenstock Arizona BFBC Earthy Vegan Light Rose Regular Fit

-20% 40 000 Ft

32 000 Ft

Készleten
9 színváltozat
SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
[email protected]
A legendás kétpántos kialakítás az arizonai BIRKENSTOCK-tól. Ikonikus stílus, kiegészítve a BIRKENSTOCK talapzat egyedi kényelmével. Vegán anyagból kapható, és tartalmaz egy Birkibuc felsőrészt, egy bőrbarát, strapabíró szintetikus anyagot.

Anatómiai alakú parafa-latex talp
Felső: Birkibuc
Talpbélés: mikroszálas Talp: EVA
Részletek: két heveder, mindegyik egyedileg állítható fém csapcsattal; vegán; tonális talp
Németországban készült,
Felső: Birko-Flor
A Birko-Flor nubuk könnyen gondozható és higiénikus PVC-ből készül, amelyet belül puha, lélegző gyapjúréteggel béleltek. A felület nubuk bőrre hasonlít. Ez a kiváló minőségű anyag nagyon kíméli a bőrt és kényelmes.

Talpbetét: Mikroszálak
A mikroszálak nagyon finom szintetikus szálak, amelyek rendkívül puhák és alakot visszatartanak. Mivel nem tartalmaznak állati eredetű termékeket, többek között a vegán termékek talpbélésének burkolóanyagaként használják.

Lábtartó anyaga: Parafa A parafa fenntartható anyag, amelyet a parafatölgy kéregrétegéből nyernek ki. Ez a természetes termék szigetelő és nagyon jó párnázást kínál.

Talp: EVA
Az EVA (etilén-vinil-acetát) kiváló minőségű, nagyon könnyű, rugalmas anyag, rendkívül jó párnázottsággal. Ennek eredményeként kisimítja a padló enyhe szabálytalanságait, és biztosítja, hogy minden lépés puhán párnázott legyen.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS