CSZ: 159485C
Szín: Sárga / Yellow

Converse Chuck Taylor All Star

-34% 30 100 Ft

19 780 Ft

Készleten
SZÁLLÍTÁS 2 NAP
VISSZATÉRÉS 30 NAPIG
shooos@shooos.hu
Akkor kezdődött, amikor ollót vittünk az eredeti High Top Chucks-ba, és alacsony felső kosárlabda cipővé változtattuk őket. Aztán a tornacipő megúszta az udvart az utcákra, megerősítve mindennapi ikonjának a státusát. Hogy mi következik a Low Top Chucks számára, rajtad múlik. Sokoldalúak, klasszikusak és teljesen a tiéd, hogy bármilyen módon, bárhol, bármikor viseld. Csak elkészítjük a cipőt. Te készíted a történeteket.

A vászon felső része könnyű és tartós.
Az időtlen sziluett, amelyet ismersz és szeretsz.
Alacsony profil a maximális rugalmasságért.
A mediális fűzőlyukak fokozzák a légáramlást.
Újra elképzelte az All Star rendszámtáblát.
Chuck Taylor All Star Origins

Az 1917-ben létrehozott Converse Chuck Taylor All Star cipő volt az eredeti kosárlabda cipő. Használata az évek során megváltozott, de egyszerűségében még mindig tökéletes. Kortalan sziluettjével, vulkanizált gumitalpával és összetéveszthetetlen bokafoltjával a Chuck készen áll arra, hogy saját maga legyen.

Hamarosan kosárlabda csapatok, valamint amerikai fiúk viselték a Converse „Chuck Taylor” All Stars-ot. Az 1930-as években Chuck Taylor az 1936-os olimpiára tervezte a fehér csúcsmodellt, és a hazafias piros és kék díszítésű cipő nagyon népszerűvé vált az All Star összes fekete vászon- és bőrmodelljével együtt. Ma még megvásárolhatja az élénk optikai fehér modellt, vagy a fehéres vagy színezetlen fehérítetlen vagy természetes fehér nevű modellt.

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

Értékelés
0/5

Kapcsolódó termékek

© SHOOOS